Gå til hovedindhold

Troldehøjen

Troldehøjen er en afdeling i Kolt Hasselager Dagtilbud og er beliggende på en lukket vej på Kolt Østervej 51. Troldehøjen har 4 børnegrupper, 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper. I alt er vi 64 dejlige 0-5 års børn.

Velkommen til Troldehøjen

Indhold

  I Troldehøjen går vi op i dit barns trivsel og udvikling. Vores pædagogiske arbejde med børnene bygger på den seneste udviklingsteori og forskning på området. Hver dag i Troldehøjen er unik for barnet, og du bliver som forældre mødt af et fagligt kompetent personale, der søger for, at jeres barn oplever tryghed, omsorg og nærvær.

  Sådan ser her ud

  Forrige Næste

  Vi søger for, at de fysiske rammer og ikke mindst hverdagens aktiviteter og lege indbyder børnene til at lærer og udforske sig selv og verdenen sammen med de andre børn.

  Hver formiddag bliver dit barn delt ind i en aktivitet eller legegruppe med et specifikt fokus på barnet i fællesskabet. Det kan for det lille vuggestuebarn være en tur med 2-3 andre børn, hvor vi samler kastanjer eller bygger i sandkassen, maler eller synger i et lille, nært og tillidsfuldt fællesskab.

  Læs mere om Troldehøjen

  Hverdagen i Troldehøjen er struktureret og veksler mellem leg, aktiviteter og fælles arrangementer, og vi har altid det enkelte barn og dets udvikling for øje. Børnene i Troldehøjen er både ude og inde hver dag.

  Traditioner

  Troldehøjen er en afdeling med mangeårige pædagogiske traditioner både i arbejdet med børnene, og når det kommer til fælles familietraditioner.

  Du vil opleve hyggelige kaffeeftermiddage, en fælles Sankthansfest med bål og børneuhygge. Du vil blive inviteret med til børnefester og andre traditionsrige hyggedage i Troldehøjen.

  ”Hej! Mit navn er Mette Anker og jeg er køkkenleder i Kolt-Hasselager Dagtilbud. I køkkenet har jeg to dygtige kollegaer Helle og Randi og sammen står vi for at lave sunde og nærerige måltider til alle børn i dagtilbuddet. Vi holder til i Køkkenet i Spiloppen hvor vi laver mad i børnehøjde til ca. 550 dejlige børn som hver dag bliver forkælet med spændende og varierede frokostretter. Vi har pt. En økologiprocent på 80% og vi har generelt et stort fokus på bæredygtighed når vi laver vores menuer.” 

  Vi stemmer om det

  Det er dig som forælder, der er med til at bestemme om der skal være en fælles, selvbetalt frokostordning eller om vi skal have med madpakker med. Vi stemmer om det hvert andet år.

  Læs mere om mad og måltider under aarhus.dk/kost

  For os i Troldehøjen handler et tillidsfuldt samarbejde om, at vi sammen med jer og jeres familie er nysgerrige og åbne for at skabe de mest optimale betingelser omkring jeres barn.

  I Troldehøjen kan du som far og mor forvente at blive mødt med respekt og interesse for din familie og dit barn.

  Du kan forvente at blive hørt og spurgt ind til din forældrerolle, og personalet forventer omvendt, at du vil høre, om deres faglighed, og hvordan de arbejder med dit barns udvikling socialt, sprogligt, følelsesmæssigt, kulturelt og motorisk.

  Få indflydelse på hverdagen

  I vores forældreråd har du gode muligheder for at få indflydelse på dit barns hverdag i afdelingen og dagtilbuddet som helhed.

  Se, hvad vores bestyrelse i dagtilbuddet arbejder med under Fælles i dagtilbuddet.

  Samarbejde med forældre

  I Troldehøjen går vi op i dit barns trivsel og udvikling. Vores pædagogiske arbejde med børnene bygger på den seneste udviklingsteori og forskning på området.

  Hver dag i Troldehøjen er unik for barnet, og du bliver som forældre mødt af et fagligt kompetent personale, der søger for, at jeres barn oplever tryghed, omsorg og nærvær. 

  Læs mere om vores arbejde med børnenes udvikling og trivsel under Fælles i dagtilbuddet.

  Dit barns udvikling og trivsel 

   

   

  Sidst opdateret: 7. november 2023